HTML

DSI Csodaépítés

A Travian nevű játékhoz a tagjaink számára egy állandó hírlevél jellegű blogot indítunk, amely azt szolgálja, hogy a fontos dolgokról mindenki időben éretesüljön. Klánunk a DSI egyike a végső győzelemre is esélyes klánoknak.

Friss topikok

  • C76: Veletlenul tevedtem ide, de jo volt ujra olvasni, azota sem volt meg egy olyan szerom mint az elso... (2012.08.21. 23:05) Dél Keresztje a csillagokba ért
  • vanta: Sziasztok! Későn kezdtem és sokáig nem tudtam feltölteni! De kész vagyok vele! www.youtube.com/... (2008.12.07. 14:17) Utolsó bejelentkezésünk
  • Qedrák: Ha az indás videóra gondolsz, akkor sorrendben: -A Szikla - filmzene -Clint Mansell: Lux Aeterna ... (2008.10.25. 21:19) Ha nem megy a bónusz videó
  • Zolika817: Majd keress meg a játékban, ha még aktuális a dolog a nevem a régi megszokott Attika6791. (2008.10.10. 16:23) Egy bónusz videó
  • Predator(ÉKES): Az MH támadása nincs meg valakinek? (2008.09.22. 20:43) DSI-videó béta

Linkblog

2008.10.26. 00:13 Qedrák

Utolsó bejelentkezésünk

Sziasztok!

 

Fölkerült a videók végleges változata, de így is két részletben. Köszönöm a maratoni munkában Soneec segítségét, no meg mindazok buzdítását, akik hozzá nem értésem ellenére is segítették a videó elkészülését.

A csodáról belülről készült videót sajnos nem sikerült jobb minőségbe átkonvertálni, így főleg a csatákra koncentráltunk, szerencsére volt részünk belőle bőven. A rekordot jelentő 24 millió védőt úgyis nehéz lesz elfelejteni. :)

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

És a bónusz videó is fent a youtube-on, a beszólásokkal:

www.youtube.com/watch

 

Több bejegyzés várhatóan már nem születik. Mindazok számára, akik vissza-vissza térnek, maradjon meg ez az oldal, hogy emléket állítson a közösen eltöltött egy évünknek.

4 komment

Címkék: videó


2008.10.07. 12:35 Qedrák

Ha nem megy a bónusz videó

..Akkor letölthető innen.

http://www.megaupload.com/?d=7HPOAB69

 

Mérete 19 Mb

8 komment

Címkék: videó


2008.10.02. 22:26 Qedrák

Egy bónusz videó

Az s3 legsúlyosabb beszólásai elérhetők itt:

www.youtube.com/watch

12 komment

Címkék: videó


2008.09.13. 19:14 Qedrák

DSI-videó béta

Sziasztok!

 

A videó elkészítése nem egészen úgy alakult, mint terveztük, de mivel megígértük, hogy valamit a rendelkezésetekre bocsátunk, ezért a béta verziót kirakom az oldalra.

Elég sok hiba van benne, tekintve, hogy először csináltam ilyet, no meg a feltöltött verziónál kissé változtat a videón az Inda, ezért letölthető formátumban is elérhetővé tesszük a videó béta verzióját.

 

A letölthető videó helye:

 http://www.megaupload.com/?d=TW5U3490

A letölthető fájl mérete 35 megabájt.

 

Az Indavideo-n is fent van a film, sajnos a már fent említett hibákkal:

www.indavideo.hu/video/DSI_HH_video

 

26 komment · 1 trackback

Címkék: videó


2008.09.10. 07:50 Qedrák

Videó a szerverről - itt lesz a héten

Sziasztok!

 

Immár kevés, de lelkes látógatóinkal örömmel közöljük, hogy a héten kész lesz az s3 videója.

A videó elérhetőségét ezen az oldalon fogjuk közölni.

8 komment

Címkék: videó


2008.08.25. 18:41 Qedrák

A találkozó helyszíne

Aug. 29-én Budapesten találkozunk 19:00-tól a B City Pub nevű helyen.

www.bcitypub.hu/hu/home.html

Címük a mellékelt honlapon látható.

Várunk mindenkit sok szeretettel!

11 komment

Címkék: találkozó


2008.08.25. 00:02 Qedrák

Klántalálkozó

Sziasztok!

Minden kedves DSI-st, és ex-DSI-t, valamint minden szövetségesünket, (HH-tól a STAR-on át a Turul-on keresztül a VVK-ig) sok szeretettel várjuk a közös klántalálkozón. Azokat is szívesen látjuk, akik nem velünk egy csapatban voltak.

 

Az időpont: aug. 29. este

Helyszín: Budapest, majd itt közzé tesszük, hogy pontosan hol.

Kérem, hogy aki eljön, jelezze Qkacnál traviamélben, hogy nagyjából tudjuk, hogy mekkora asztalt kell lefoglalnunk. A végleges helyszínt itt fogjuk megírni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó


2008.08.21. 21:01 Qedrák

Visszaélések a jelszóval

Sajnos ahogy közzétettük azt a jelszót, amivel be lehet nézni sbihez, máris megjelentek az első visszaélések.

Nyilván valakinek nagyon jó poén lebuzizni a multihuntert sbitől, vagy hasonló jelzőt aggatni az ÉSZ-es ellenfeleinkre, ileltve hamis leveleket küldeni a kláncsaládunknak.

Ezúton is jelezni szeretnénk, hogy ha ez nem fejeződik be,nem lesz nyilvános semmilyen jelszó a csodához.

8 komment

Címkék: jelszó csoda figyelmeztetés


2008.08.20. 23:51 Qedrák

Jelszó a csodába

Kedves s3-mas játékosok!

 

Sokan írtak gratuláló levelet nekünk, legalább ugyanennyien be szerettek volna nézni Sbi csodájába.

Az alábbi jelszóval tudtok benézni:

ahányszorcsakakarod

 

Az esetleges jelszóváltozásokat itt, a blogon közöljük.

28 komment

Címkék: jelszó csoda


2008.08.20. 23:46 Qedrák

Győzött a déli csoda

Idézet a Travian automata üzenetküldőjétől:

 

"Kedves Travian játékos,

mélyen az éjszakába nyúlva dolgoztak szorgalmasan a DSIHH-TURUL-VVK-STAR metropolisz dolgozói a monumentális építményen. Pontosan 04:49-kor, beépítette az utolsó követ egy dolgozó, a legyhatalmasabb és egyben a legimpozánsabb építménybe amilyet a Travian világa a Natar nép hanyatlása óta nem látott.

Szövetségeseivel és a DSIHHWW klánnal együtt megépítette sbi85, több millió egység nyersanyag felhasználásával, valamint több millió bátor védő segítségével, elsőként ezt az építményt és ezzel a teljesítménnyel, mint a kor győztese, bevonul a történelembe.

Ezen napok végén jack ketch került a legnagyobb birodalmak élére, őt eonil majd Kingston követi a sorban.

Mint ennek a kornak a legnagyobb hadvezére Drizzt Do Urden , és mint a világ csodájának építője sbi85 kerül be a történelemkönyvekbe, szövetségeseinek hála legendás védőként válik felejthetetlenné.

Mi, a Travian csapat, szeretnénk megköszönni hűségetek Nektek, játékosoknak, akik kitartottatok a legvégsőkig. .

Reméljük a sok át nem aludt éjszaka és krónikus búzahiány ellenére ez a kör is sok élménnyel gazdagított mindenkit és jól szórakoztatok.

Üdvözlettel

A Ti Travian Csapatotok"

2 komment

Címkék: befejezés


2008.08.20. 11:21 Qedrák

Dél Keresztje a csillagokba ért

Klántársaim!

Ma este, kevéssel éjfél előtt (23:27-kor) az utolsó tégla is betuszakolásra kerül abba az építménybe, amelyért annyi hónapon át gubbasztottunk a gépeink előtt külön-külön, mégis együtt ezen a szerveren. Dél Keresztjének elkészültével pedig bekövetkezik az, amit oly kevesen valószínűsítettek, azaz hogy ez a csoda nyeri meg a játékot. Ezzel együtt fogunk kapni gratulációkat és szitkokat, mocskolódást továbbra is. Gratulációkat azoktól, aki vagy velünk voltak, minket támogattak, vagy azoktól akik emelt fővel tudnak veszíteni, míg szitkokat és mocskolódást jórészt azoktól, akik a maguk hazugságait eddig olyan bőszen hangoztatták, hogy végül elhitték, és azoktól, akik képtelenek megnyugodni abban a tudatban, hogy ez megtörténhetett. Helyzetünk szerencsés, hiszen nekünk senkinek nem kell semmit megmagyaráznunk, mivel a győztesnek kijár az a luxus, hogy csak az ünneplésre fordítsa figyelmét. Magyarázkodjon az, aki szükségét érzi. Magyarázza el, hogy most is mindenben sokkal jobb nálunk, és valójában ő nyert. Ha akarja, magyarázza. Minket már nem zavar, hisz ennél egyértelműbb és egyszerűbb ítélet nincs. Sőt, nekünk megadatott az is, hogy ne kelljen egyáltalán foglalkoznunk semmivel, ami elvehetné a kedvünket.

Véget ér az s3 szerverének játéka, így más nem marad hátra, mint megköszönni az értékes segítségét mindenkinek. Megköszönni ezt minden egyes játékosnak, bármekkora mértékben támogatta is erőfeszítéseinket. Mindegyikőtök neve bele van vésve Dél Keresztje csodatornyának valamely szegletébe. Megköszönni minden vezetőnek, aki valamikor is segített előremozdítani az építést sikerre vivő klánok ügyét, legyenek a nagy családok vagy a kisebb szövetséges klánok, vezéreiknek egyaránt kijár a köszönet. Megköszönni a hősöknek, akik semmit, így magukat sem kímélve érték el csodálatos eredményeiket, tartották vele életben a reményeinket, és akiknek a nevét a hősök tábláján gyűjtöttük eddig is. És végezetül megköszönni minden egyes játékosnak, aki ezen a szerveren tevékenykedett, mert legyen barát vagy ellenség, de ezen a szerveren együtt töltöttük el az elmúlt egy évet, együtt alakítottuk a játék sorsát, és bár másként láttuk a dolgokat sokszor, de mégiscsak közös volt minden élmény valahol. Ebben az értelemben valóban nincsenek vesztesek, köszönettel és tisztelettel tartozunk tehát mindenkinek, aki részese volt a játéknak.

Dél Keresztje egy szimbólum. Hirdeti egy kiterjedt régió megpróbáltatásait, amik a sikerhez vezettek, még ha nem is mindig egyenesen. Hirdeti a hitet és reményt, amely ott munkálkodott a szorgos tagokban és az építőkben egyaránt. Hirdeti a csillagok fényét, ahová a csodánk törni vágyott, és ahova végül el is jutott. A Napisten mellé.


Kívánunk mindenkinek további sok sikert, legyen szó akár további játékokról, akár a valós életében elért sikerekről!


Köszönettel és tisztelettel:

botyak, Qkac, Dondarrion, Sanya28, Qedrák, Bonebreaker, sbi85, ferufo, Helloka, Global Empire, Jesster, Valagdin
DSI építők és vezérkar

rizsolt, kiszol, Careca76, demcsik, rekaszarvas, Petitoth
HH brigád 

41 komment

Címkék: csoda építés hh szövetségesek dsi


2008.08.20. 10:11 Qedrák

A befejezés ideje

Üdv Mindenkinek!

 

Ha nem történik semmi váratlan, akkor ma éjjel 23:27-kor befejeződik az s3 szerver, és felépül a 100. csodaszintje Sbinek.

Jó szurkolást Mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: befejezés


2008.08.19. 15:11 Qedrák

DSIHHWW

Klántársaim!

Mint azt többen már bizonyára észrevettétek, bekövetkezett néhány változás az elmúlt napokban. Számtalan kérdés érkezett, rengeteg hír terjedt el, és számos tévhit is kialakult. Az alábbiakban megpróbálunk összefoglalót adni arról, hogy mik is zajlottak, hogy világosabban lássátok a történteket.

Amikor a natar tekercsfaluk megjelentek, kláncsaládunk 4 tekercsre tett szert a 13-ból. Sbi és pocak kapott egyet-egyet, az Fx őrzésére is bíztunk egyet, ezenfelül idővel a 4i klánhoz is eljuttattunk egyet, mivel ők is rendelkeztek csodafaluval, és kérték, hogy legalább valami alacsony szintig foglalkozhassanak vele.

A szerver politikájának történései úgy hozták, hogy a HH családnak, miután egy tekercse maradt, mert a többit észak eltulajdonította a csodájuk rombolásával egyidőben, elígértünk egy tekercset. Ennek akkor több oka volt. Északon szeretik ezt úgy emlegetni, hogy ők eladták a seregeiket, mi pedig a tekercset kínáltuk érte. Ez így legfeljebb részigazság lehetne, mivel amúgy is támadták volna TCS-t. Részünkről egyfajta bizalmi döntés is volt ez, mivel annak ellenére, hogy a két család külön-külön is megkísérelte megnyerni a játékot, és ennek jegyében be is ütötte egymást, mégis elmondható, hogy alapvetően jó és kulturált viszonyt ápolt a két fél kölcsönösen (határozottan jobbat mint bármely északi alakulattal). Igaz volt ez a végjáték előtt is, de igaz volt alatta is. Számtalan közös akciót tudhat a két család maga mögött, míg nyílt konfrontációt a csodabeütéseken kívül elenyésző számban. Mint írtam, kivételt képezett az az időszak, amikor megpróbáltunk egymás kárára is akár, de önállóan (vagy épp másokkal) kiharcolni a végső győzelmet. De ez az időszak is egyeztetés eredményeként alakult ki, tehát volt érdemi kommunikáció. A tekercs átadását megelőzően az akkor már ÉSZ klánkomplexum elvette a 4i tekercsét, így 3 tekercs állt rendelkezésünkre. Ennek ellenére (bár volt ellenvélemény) átadtuk a tekercset, mivel úgy gondoltuk, a szavunk kötelez, és mert hittünk benne, hogy nem fordulhat ellenünkre a dolog. Maradt tehát két tekercs a birtokunkban.

A két tekercs egyikét az Fx rejtegette tovább, a másikat sbi őrizte. Mint kiderült, jócskán alábecsültük az észak erőfeszítéseit és lehetőségeit sbi tekercsfalujának feltörésére vonatkozóan, és ennek következtében kicsúszott a kezünkből. Ezzel kritikus ponthoz értünk, hiszen egyetlen tervvel nem volt esélyünk folytatni az építést. El kellett döntenünk mit akarunk. Gyönyörködni a 96-os, de nem épülő csodában, vagy megkeresni a szerveren az egyetlen égtájat, amelyhez fordulhatunk. Mi az utóbbi mellett döntöttünk. Egyrészt mert tudtuk, hogy az a korszak, ahol a két család külön-külön képes még megnyerni a játékot véget ért valószínűleg, hiszen ha valahonnan nem tudunk tekercset lopni, akkor a csodánk csak állni tud, a HH csodája pedig le van maradva TCS-hez képest napokkal. Másrészt mert hittünk benne, hogy a korábbi jó viszony és a megelelőlegezett bizalom érhet valamit. Az első egyeztetések kudarcba fulladtak, de nem sokkal később megindult egy kezdeményezés, amely egy közös építést tűzött ki célnak azon okból, hogy legalább megpróbáljuk délen tartani a győzelmet. A döntéssel persze együtt járt az, hogy lesznek ellenzők mindkét családon belül. Ezt részben meg tudjuk érteni, és valóban szebb lett volna, ha sikerül magunkban. De mivel nem sikerülhetett volna, így emellett tettük le a voksunkat.

A fentiek folyományaként a csodaépítő klán tegnaptól felvette a DSIHHWW nevet, ezzel utalva az azt alkotó nagy családokra. Egyik kláncsalád sem fordított hátat ugyanakkor az eddig őt támogató szövetségeseinek (ugyanis ilyen híresztelés is elterjedt, teljesen alaptalanul), részünkről a viszony változatlan. Ugyanígy legjobb tudásunk szerint próbáltuk a döntés meghozatalakor is a sürgető idő ellenére tagjaink érdekeit képviselni, még akkor is, ha páran vitatják a fenti döntések jogosságát, mert ők másként határoztak volna. A kláncsaládok átnevezését sem igyekeztünk erőltetni, hiszen mindenki nyilván szeretne oda tartozni, ahol eddig is játszott az elmúlt hónapokban. Ami történt az csak annyi, hogy mivel önálló csodával nem nyerhetünk, így a csoda a HH és DSI kláncsaládok és szövetségeseik közös csodája lett. Avagy ahogy a neve is mondja: Dél Keresztje.

Győzelemre!
építők

8 komment

Címkék: csoda építés diplomácia tekercs hh dsi


2008.08.16. 15:46 Qedrák

Elvették sbi tekercsét

Sziasztok!

 

Igen, mint mindenki láthatta, ma reggel 10:00-kor az NWA elvette sbi tekercsét, így egy tekercsünk maradt. Sajnos az ott lévő hatszázezer védő nem volt elég, Sbi többi faluját pedig szétlőtték.

Logokat nem tudunk adni, mivel az adott időben az összes falura egyszerre csapódott többszáz támadás, valamint sok fake, így a logokat majd az ellenfeleinktől kérjük el.

 

Ami a legfontosabb: SENKI NE ESSEN PÁNIKBA!

 

Lesz tekercs, és már tudjuk is hogy hogyan, de ezt nem hozhatjuk nyilvánosságra, hiszen az ellenfeleink is gondosan olvassák ezt a blogot. Arra kérünk Benneteket, hogy bízzatok továbbra is a győzelmünkben, hiszen semmi nincs még veszve. A csodában benyomott szintek épülnek addig is, amíg tekercset nem szerzünk, és van erőnk, hogy ezt megtegyük.

58 komment

Címkék: tekercs


2008.08.15. 23:52 Qedrák

Támadás a tekercses falvaink ellen + natar teljes log

Sziasztok!

Az utolsó napokban sajnos két tekerccsel kell kihúznunk a szerver végéig, ami korántsem olyan egyszerű.

Pár támadáslogot mutatnánk a tekercsre érkezett támadásokból:

travilog.org.ua/hu/8972780/8d3fa9c341060348fabeadc031b1f792

travilog.org.ua/hu/5839219/cff38a4fd7894fbd2d420d64e3627e3d

travilog.org.ua/hu/6394444/f2544ab43dcc08cdedc122ac8da49906

travilog.org.ua/hu/8049475/f9c82729fc7c8cc4b0f49e4fadc02ee9

travilog.org.ua/hu/3907144/cd283aab5fcec2b5e1f0be31d91b733f

travilog.org.ua/hu/4438053/a665b5fd8f6280703ea4ec73ca72589b

travilog.org.ua/hu/6380416/6e519115e5b007771f1adcd790bca2c0

travilog.org.ua/hu/2610943/1ed593c2a4f69efa63db8860ec4374c2

travilog.org.ua/hu/8605134/54dc6e47bc04e1576c71ebb1c37b9f32

travilog.org.ua/hu/5988962/179a3691cd888e3dd7c4ee195b3b1737

travilog.org.ua/hu/7344874/7909be13ca5fa3d433cc7b9e8574fc47

travilog.org.ua/hu/7844739/860df475f247856d55ca9d10efc4f2db

travilog.org.ua/hu/8731846/5020d09d1c0fe9c49f3ebc4ab56d09a6

 

A tekercset védőknek üzenjük, hogy ha adott esetben utaztatni vagyunk kénytelen a tekercset, a védőik vissza fognak menni, de ne felejtsék el azt a védelmet az aktuális tekercshelyre visszaküldeni. Aki véd a tekercsben, vagy csak be szeretne szállni, a folyamatos búzaszállítmányokat várjuk.

 

És végül sokak kérésére itt a natar támadás, hamisítatlan logokkal, a teljes védelemmel:

travilog.org.ua/hu/4774921/8757aaed339730b77e294580b5bd451e

travilog.org.ua/hu/7358619/5674667fa3f7a2aa6064def775c6836b

 

Mivel csak pár nap van hátra a szerverből, ezért nem csinálunk biztonsági ügyet a kérdésből.

13 komment

Címkék: tekercs natar travilog


2008.08.14. 19:49 Qedrák

Már csak pár nap a szerverből

És mint látjátok a blog frissítése kicsit lassult, mivel a blog írója éppen évi eltávozását tölti.

Pár nap van hátra a szerverből, ami azt jelenti, hogy hamarosan kiderül, hogy nyerhetünk-e. Még mindig sok búzára van szükség a csodába,és most már mindent be lehet küldeni,aki teheti, kérjük tegye meg.

 

Lehetséges, hogy az ÉSZ beveri a csodánkat, talán az is, hogy más klánok is ránk támadnak, de ha nem is nyernénk, köszönjük mindenkinek, aki támogatta a csodáinkat. Ígérjük, hogy a jelentősebb támadásokról lesznek logok, ezen post megírásáig romboló támadás nem érkezett ránk, de úton vannak a rombolók.

Mindenkit kérünk arra, hogy ne veszítse el a hitét a győzelmünkben,és a hátralévő pár napban. Ha el is veszítenénk a Travian hármas szerverét, számtalan ismerőssel lettünk gazdagabbak, és ez mindennél többet ér.

Azért a búzát,és a nyersanyagot továbbra is küldük, utóbbiból is jöhet minden mennyiségben a csodába minden.

 

 

 

6 komment

Címkék: kérések


2008.08.11. 12:39 Qedrák

Észak és Dél

Klántársaim!

Szerverünk világának északi fele immáron egyként próbálja megnyerni a játékot, így létrehozták pár nappal ezelőtt az Északi Szövetség névre hallgató alakulatot. Mi délen máshogy gondoltuk a dolgokat számunkra megfelelőnek, így jelenleg hasonló szövetséget nem alkottunk a HH családdal. Ellenben támogattuk az északi csodák elleni HH rohamot, még ha szerény mértékben is, mert ezt gondoltuk megfelelő válasznak az észak lépésére. A jelentősebb északi csodákra indultak seregek, kiemelten TCS-re. A jelentések a teljesség igénye nélkül az alábbiakban olvashatóak.

TCS-nél
-ez várta a látogatókat (14 millió haragos északi ember):
travilog.org.ua/hu/1409513/f394ea35f2d1cfe73d9018363872db55

-így tűnt el a fal:
travilog.org.ua/hu/1307822/f05531eb629bce71e81b3620289a8f4d
travilog.org.ua/hu/5833702/ac638af831621656381ca0222db659cc
travilog.org.ua/hu/5803232/a9ceb1100403c445e091bee6f8e7dacc
travilog.org.ua/hu/4555318/53873a938ee188c598f9e48c54fbb403
travilog.org.ua/hu/4087115/21d99b4be125bcf97e76762fd5bcab1d

-itt pedig a rombolási kísérletek (nem mind sikeres, volt két célzási baki is):
travilog.org.ua/hu/9231566/24be75dd974428d70ddad2004eca77c2
travilog.org.ua/hu/3091051/d34bfc2bbcfdc0b0a52f6c11164c853c
travilog.org.ua/hu/6818727/5b32aa0f6d045f91a5e1033c0105e8b7
travilog.org.ua/hu/6677190/6efed778c49194802a2ea780f653cd62
travilog.org.ua/hu/3450183/42bde01b41935a7ab42738f366511cea
travilog.org.ua/hu/9849143/37df96f47442b10479128fabd9227497

A többi csodát jelentősen leürítették, így azokban kisebb seregek is okozhattak károkat.
Erre pár jelentés példának:
travilog.org.ua/hu/3206474/918aaa69b3aebea05dfade034ead0d5c
travilog.org.ua/hu/4626864/04111aa5867ac12823853f9b2410e389
travilog.org.ua/hu/3913466/308de74a5282833bd708e3d10643898d

A fentiek eredményeként TCS elvesztette azt a vékony előnyét, amivel rendelkezett, és amire az ÉSZ a taktikáját kívánta építeni (hiszen azért is volt ott az a rengeteg védő). A többi támadott csoda eleve nem állt készen a győzelemre, de a tegnapi nap után már nem is fog egyik sem feltehetően. Mindeközben Dél Keresztje (a csodánk a -65|-21 koordinátán) újra az ég felé igyekszik.

Bajtársaim nincs már miért tartalékolnotok, pedig tudjuk, hogy páran nagyon is ezt teszitek. Az észak utolsó erőfeszítéseinek számító seregek már vagy úton vannak felénk, vagy valamikor most kelnek útra. Akinek közületek még van beküldhető embere, az ne habozzon, küldje be mindet a csodánkba (-65|-21), függetlenül attól, hogy az adott egység nem épp ideális védőegység, vagy épp attól, hogy ő maga tudja-e garantálni a teljes ellátásukat búzával (mert persze a búzát továbbra is küldje mindenki, ahogy csak bírja). Nem lesz már értelme várni semmire sem, mert vagy így vagy úgy, de a szerver véget ér hamarosan. És ugyan mit kezd bárki a visszatartott katonákkal, ha közben a családja csodáját már beverték, míg az emberei odahaza pihentek?

Ragyogjon Dél Keresztje a Travian egén! Győzelemre!
az építők

21 komment

Címkék: rombolás ész támadás hh travilog dsi


2008.08.09. 22:51 Qedrák

Miért nem épül a csodafalu?

 

Számtalan olyen levelet kapnak a klánvezérek, és az építők, amelyeknek a végső kérdése ugyanaz, mint ennek a postnak a címe.

Nos, valójában a csodafalu nagyon is épül. Jelenleg a nagy raktárak, és a nagy magtárak visszaépítése folyik, ugyanis vissza kell építenünk azt a hátrányunkat, amelyet okoztak nekünk a HH romboló seregei.

Tehát senki ne aggódjon, a csodaszintek építése is hamarosan meg fog kezdődni, addfig is senki ne kímélje a kereskedőit, és gyártsuk a védőket folyamatosan.

19 komment

Címkék: kérdések kérések


2008.08.07. 12:29 Qedrák

HH Pajzs Átütés

Klántársaim!

Tegnap a szerver negyedik égtájának csodáját is elérte a pusztítás és rombolás. Furcsa szerver ez, úgy tűnik, aki előnyre tesz szert az építésben, azt a többi család vagy egyénenként vagy együtt, de megcibálja. Most a Holnap-Horda család rombolását voltaképp 3 égtáj együttesen végezte, mégha eltérő hozzájárulással is, de egyidőben. Természetesen nem a véletlen műve az egybeesés, ilyet nem is állítunk. Célunk az volt, hogy ismét egy olyan helyzet adódjék, amelyben a mi csodánknak is jut szerep, amelyben esélyünk nyílik ismét az esetleges győzelemre. Feltételezhetően a többi égtájnak is hasonló céljai voltak. A logok az alábbiak (DSI, NWA és ÉKES seregek egyaránt láthatóak).

Baldric
http://travilog.org.ua/hu/8091278/c19bd8f7ee84146f549b7d850ed1c7aa

Drizzt
http://travilog.org.ua/hu/9311962/a91824841c04fa5ea5161d201ce34ccf

Prussia
http://travilog.org.ua/hu/5411816/7ce8f826858941b1e9de4e990bac1503

oli
http://travilog.org.ua/hu/8579887/4f535d8e87b516fdae4da2a55af8efa3

Marcella
http://travilog.org.ua/hu/4659298/331579faafcea217d04283b7b20a867b

Varga Péter
http://travilog.org.ua/hu/8755740/3fa5be02593353c5c2fa6cde0011cfdb

Moris
http://travilog.org.ua/hu/2091950/f585122a8c6f3bebc3c521a3b7751aa8

Dibcsi
http://travilog.org.ua/hu/9481712/aaed3f1e3ef9b6a48705259ab06a408d

gili
http://travilog.org.ua/hu/5723595/310f95dd4160112e701ac1e5decbeb7c

stekken
http://travilog.org.ua/hu/7705563/c8859f3d66fd8ff9dcd5f95a6fb11df4

Sigfried
http://travilog.org.ua/hu/6662833/09299c8202fa92de7f9ce0cb591cea3a

Va4nk
http://travilog.org.ua/hu/8841271/7f369a213aba87462012e4af187cec4e

Foltissima
http://travilog.org.ua/hu/9581642/e253985a1dc812deb709d8e1c1adc9f4

Jacker
http://travilog.org.ua/hu/6597319/7ee2a5905d523cb27e89a67eeb9a1fa5

Kitkat
http://travilog.org.ua/hu/7924223/933203e54dfac07f8a86d96b4c0eb7f6

Küzmi
http://travilog.org.ua/hu/6091749/7d321be073e8b54970b7b3419d3d8b88

jano
http://travilog.org.ua/hu/6810899/84a14006eaadf09adfa5a6f6eccb7964 ---

jancsi007
http://travilog.org.ua/hu/4933639/34bf2c1b8255cd3427949745c7d5a230

Aron.
http://travilog.org.ua/hu/5517464/4cc4d28e14d363226a19eca312088aec

edenyul
http://travilog.org.ua/hu/2163792/53377d01d42171005d03cdd41093704d

Rigel
http://travilog.org.ua/hu/4213403/4fa79db821f2a2dce076db361e126c91

Száddám
http://travilog.org.ua/hu/1642322/7ef2028ca38b5247e802ae3b3bb3649b

Sanya28
http://travilog.org.ua/hu/3917860/9bc971c053b9bd98bc82b6e287058dfa

Amint látjátok, a rombolás eleddig példátlan méretű. Mindez úgy ilyen, hogy a HH germán csodafalujában a kosok után megmaradt 13-as fal mögött hozzávetőlegesen 9-10 millió védő próbálta megakadályozni a kártékony eseményeket, ami így együttesen a katapultokat fogadó eddig legnagyobb véderőt jelenti (nálunk számszerűen több védő volt legutóbb, ellenben a kosok a falunkat nullára rombolták a katapultok érkezésére).

Jelen pillanatban a végjáték olyan képet ölt, hogy a támadásban részt vevő három család csodája (így a mienk is) szoros versenyben egymáshoz közeli állapotban halad, míg a HH voltaképpen elszállt (főleg mert a tekercseikből is raboltak, és az egy megmaradt tekerccsel nem folytatható az építkezésük, bár erről logokat ebben a levélben nem fogtok találni).

Ki fog nyerni? Jeleneleg megmondhatatlan. Biztosan csak annyit tudunk, hogy aki benyomja a csoda századik szintjének építését, már nem veszíthet. Más szervereken legtöbbször a győztes csoda és a többi csoda közti eltérés napokban mérhető. Itt más a helyzet, mivel előadódhat, hogy a végén órák döntenek csak. De még ez sem bizonyos. A résztvevők nem ismerik egymás tartalékait, ami a tegnapi nagy tüzijáték után megmaradt, márpedig ilyen szoros versenynél nüanszok dönthetnek.

Dél Keresztje, a csodánk,  még mindig él, még mindig  a győzelemért küzd, a feladatunk változatlanul az, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk a sikerért. Megteszik ezt a fenti jelentésekben látható áldozatkész hőseink (köszönet nekik, nevüket a hősök táblájára véssük), megteszik az építők, és meg kell tegyétek ti is, akiken mostantól a legtöbb fog múlni (és akik eddig is a legfontosabbak voltatok). Tudom, hogy amikor pár napja a minket ért rombolásokról adtunk hírt, sokakat elöntött a kétség és a csalódottság. De látjátok, újra van remény. Igazából mindig is volt, hiszen tudtuk, van még mód válaszra, változásra. Küldjétek rendületlenül a búzát és az emberanyagot megújuló hittel a hátralevő másfél hétben, küzdjünk ebben a kis időben együtt a sikerért tovább!

A Napisten fénye ragyogja be a falvakat, áldása óvjon mindannyiunkat! A győzelemért előre!
az építők

U.i.: a csodánk (Dél Keresztje) változatlanul a (-65|-21) koordinátákkal bír, ide küldjétek a sok búzát és védőt.

13 komment · 1 trackback

Címkék: rombolás csoda támadás pajzs hh travilog


2008.08.03. 17:45 Qedrák

Támadás sbi85 csodája ellen

Sziasztok!

 

Mint bizonyára a logokból mindenki számára kiderült, súlyos támadások érték sbi85 csodáját.

Szeretnénk mindenkit megnyugtatni arról, hogy az esélyeink MÉG NEM SZÁLLTAK EL!

Ehhez sok búzára, és sok védőre lesz szükségünk sbi-nél, senkit ne csüggesszen el az ellenfeleink rombolóinak a látványa, hiszen ez egy ilyen játék, nincs olyan csoda, amelyik berombolás nélkül megúszná.

 

Lássuk tehát a logokat:

travilog.org.ua/hu/3921961/d847e8c886731cecd8acccb0c70db53a

travilog.org.ua/hu/1701458/76c903c7bf67d625dfe1bf939c20167b

travilog.org.ua/hu/6450616/0fb0d933324481a6b91675eb5a7fa0e6

travilog.org.ua/hu/9027950/a0a0328c32545c52723a36a23db7281e

travilog.org.ua/hu/4841470/0c05b440bfcfe3f32ef8084ddfce9421

travilog.org.ua/hu/5744748/c20eb78c58f6a409470e4e2db3b771a0

 

Mint láthatjátok, igen szép seregek jöttek ellenünk. A bent lévő védelem mintegy 10 millió fő volt, ami magyar normál szervereken rekordot jelent (összehasonlításképpen az s2-őn győztes InsEJP csodájában 6 millió védő gyűlt össze), Azonban tovább kell emelni a védőszámot, hiszen nem fogytak el ellenfeleink seregei, de nem fogytak el a mi seregeink sem, amelyek készülődnek a válaszcsapással. Kitartást kérünk a szövetségeseinktől, és a klántagságunktól is, ne csüggedjenek, nincs még lefutva a szerver.

 

49 komment

Címkék: rombolás támadás travilog


2008.08.02. 23:04 Qedrák

Pocakhun csodájának hattyúdala

Klántársaim!

Szomorú, de aligha váratlan esemény történt ma. Pocakhun csodafaluja komoly károkat szenvedett a HH család rombolásainak köszönhetően, és ezzel voltaképp kiszállt a versenyből. A jelentések az alábbiak:

travilog.org.ua/hu/2370965/50caef86de94eccfab804ee55093c01b

travilog.org.ua/hu/8218592/6f200bb6383cd834d5d20884457a4ec5

travilog.org.ua/hu/8725234/a3c1b58360ea1a14163c0e17fb05a1e3

travilog.org.ua/hu/7684580/4ac85e67b4db1560f74a994e0d993dd0

travilog.org.ua/hu/9711086/fe9c62077b2033eb349d7a69e39fd7e0

travilog.org.ua/hu/1060955/403ed0680b6c94667aef108a384cc164

travilog.org.ua/hu/7183089/b0b024826bc6d55c81948964abbc8bec

travilog.org.ua/hu/3450744/8007a5dc380045110adb14f6910311cc

travilog.org.ua/hu/2841339/757d7809d595ef4f6cee1665a7ac3eb0

travilog.org.ua/hu/8014379/b80d780c6b36a6a672c5aeb604e34f62

travilog.org.ua/hu/4256587/1257aef06e84d4be349855d0789a7bc8

travilog.org.ua/hu/9768343/0ad62ad4e853bed346640e473cba0faf

travilog.org.ua/hu/6544448/6e101416b4f814d56bec319d593228b3

travilog.org.ua/hu/6196462/4c1fbccf40d412b57834295b4a23b10d

travilog.org.ua/hu/6719251/290dcf7241c82c28c2dba0e679b7d053

travilog.org.ua/hu/1696214/f465217fa247401e21bdb15b2c2214c1

travilog.org.ua/hu/5970072/380179aa64467269d5fe3783aee07d14


Az eddig pocakhunnál védő játékostársakat kérem, hogy védelmükkel, búzaszállítmányaikkal és mindennel együtt költözzenek végleg sbi85 csodafalujába (-65|-21)! Pocakhunnál csak egy maréknyi ember marad, de ők erről külön értesítést kapnak. Aki ilyet nem kap, az kérdés nélkül is vonuljon át sbi85-höz (-65|-21)!

Ez a mai csapás csak megerősít bennünket, hogy sbi85 nem veszhet el. És mivel eddig is az volt az elsődleges csoda (pocaknál az infrastruktúra le volt maradva, ha eddig valakinek ez nem lett volna világos), így mostantól méginkább csak arra koncentrálhatunk.

Kitartás bajtársaim, a szerver körülbelül két hét alatt véget, ennyit kell csak kibírnunk, küldenünk a rengeteg védőt és búzát a csodánkba. Már semmi más nem számít, csak erre figyeljetek.

Sbi85 csodafaluját nem adjuk! Győzelemre!
az építők

37 komment

Címkék: rombolás támadás travilog


2008.08.02. 01:23 Qedrák

Az utolsó előtti kérések

Sziasztok!

 

Kérlek Benneteket, hogy olvassátok végig az alábbi összefoglalót, hogy mi vár ránk az elkövetkezendő pár napban. A játékból, a csodáink építési ideje alapján, nagyjából két hét, kb. 13 nap van hátra. Sorsdöntő napok ezek, ezért kérek mindenkit, hgoy legyen figyelmes.

 

Minden klánban kiment a körüzenet, hogy amit csak lehet, védőt, búzát, küldjünk sbi85 csodájába. Pocakhun csodája nem igényel további védelmet, akik eddig oda küldték, szintén sbibe küldjék, (visszahívni nem kell senkit pocakhuntól), de arra kérünk mindenkit, hogy akik eddig Pocakhunt látták el búzával, azok egyelőre továbbra is őt etessék. Sbiben szép védelem gyűlt össze, de sajnos nem elég, és az éhhalál még mindig nagyjából 100 ezer fő naponta. Összehasonlításképpen a HH-s csodák védelme:

travilog.org.ua/hu/1938575/32ae35f2a2c4a2d1997ac23a03b12525

travilog.org.ua/hu/8084533/b5485b49a5b13eb3dd8633ef42390bd9

travilog.org.ua/hu/4070370/d31b5a0f71bd13a7a816763e65309489

 

Mint láthatjátok Pajzs csodájába összpontosul a HH védelme, és hogy ez mennyire így van, lássunk egy logot az egyik HH-s csodáról:

travilog.org.ua/hu/2205368/04f32ad6e9b1f96e973dabf7155f8e96

 

Pillanatnyilag a HH a legnagyobb esélyese a szervernek, és a végső győzelemhez közelebb állnak mint mi. Ennek két oka van: az egyik, hogy több védő gyűlt össze Pajzs-ban, mint nálunk sbinél, a másik oka pedig az, hogy több, és sajnos nagyobb romboló seregük van, mint nekünk. Ígyí a jelenlegi helyzetünk meglehetősen instabil, kérünk mindenkit, hogy tartson ki akkor is mellettünk, ha már nem mi állunk a lista elején.

Ahhoz, hogy mégis sikerüljön a győzelem, nagyon fontos, hogy minél több egységet elküldjünk Sbi85 csodájába. (Figyeljünk mindig arra, hogy bármit is küldünk, mindig a koordinátákra küldjük el, és ne a falunév alapján tegyük, a hasonlóságok miatt).

A legfontosabb, hogy mindig legyenek úton a kereskedők a csoda felé. Jelenleg a fogyasztása sbi csodájának óránként két és fél millió búza, ami percenként negyvenezres fogyasztást jelent. Ha nem érkezik elég búza, akkor egy perc alatt is védők százai halhatnak éhen. A búzák időzítése ilyenkor már kevésbé fontosabb, mert az utóbbi három hétben a magtár kifolyását egyszer sem észleltük. Tehát minél több búzát kérünk, mostanában főleg a reggeli időszakok a kritikusak az éhhalál szempontjából.

 

Az éhenhalás metódusát sokan nem értették, és panaszkodtak, hogy hiába küldenek be sok védőt, éhenhal belőlük annyi, amennyit beküldenek pluszban. Az éhhalál úgy működik, hogy mindig abból a faluból kezdenek éhenhalni először az egységek, ahonnan számszerűen a legtöbb védő érkezett. Tehát ha két ember védené a csodát, és az egyik beküld tízezer egységet, a másik pedig százat, akkor a tízezer egység hal éhen először száz főre, és utána halnának éhen arányosan. Ezt azért írjuk le, hogy a legkitartób védőküldőink ne csüggedjenek el, a védőik azért halnak meg nagy arányban, mert ők küldtek belőle legtöbbet. Akik esetében pedig az éhhalál mértéke kicsi, azoktól azt kérjük, hogy fokozzák a védőküldést.

 

Alig két hét van hátra a szerveridőből, és még mindig versenyben vagyunk, ha nem is a legesélyesebbekként. Tegyünk róla, hogy az utolsó pillanatokig versenyben legyünk, mindenki rakja bele a maga tégláját a klánjaik, (nem csak a DSI klánjai) közös csodájába.

5 komment

Címkék: búza kérések éhhalál


2008.08.02. 00:14 Qedrák

További támadáslogok

De még mielőtt azok jönnének, egy valamit szeretnék mondani:

BÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚZZZZZZZZZZZZZZZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTTTTTTTT!!!

 

Köszönjük. :)

 

Most akkor lássuk a logokat:

travilog.org.ua/hu/6985573/ed86d4f0c0e787fa325a0aeaf93aab19

Az alábbi log a tekercsen csattant:

travilog.org.ua/hu/9329686/6a4f380c6e43156d7986ef7f7798f217

Lássuk tovább.

travilog.org.ua/hu/7913104/675a2bf96bae8ef1e66c8667228a9cc5

travilog.org.ua/hu/6663554/0b5c3f44004f8423f92768dba8eb1006

travilog.org.ua/hu/6018443/ea8bd3347f51e7cb9ee1fea32c799232

travilog.org.ua/hu/2895239/62352631c69e9fb277df2f0ae0cd4975

travilog.org.ua/hu/9989904/383ab65b24053b233535b29c4a3256ba

 

Szólj hozzá!

Címkék: támadás travilog


2008.07.31. 20:35 Qedrák

További logok

Sziasztok!

Erősödnek a támadások, ahogy élesedik a verseny, és a natar is erősebb lett már.

Tegnap volt egy tekercslopási kísérlet a HH részéről, de szerencsére nem jártak sikerrel, sajnos a logokat egy újabb fakehullám tette elérhetetlenné.

 

travilog.org.ua/hu/7714326/9667a6c70b8d952d11c8ce23ced8e2eb

travilog.org.ua/hu/6643890/ec2ec1d99631977c8953b5a596951a9a

travilog.org.ua/hu/2434084/e897305428c34a663c4e3bcddb03e36b

travilog.org.ua/hu/2052641/a8404539a006a5af7756b4647cbdf9ac

travilog.org.ua/hu/6164452/50d02fe3123103b2fa50fa8912b38c71

travilog.org.ua/hu/9743688/0724efd5a66952507fc55734dd127f15

 

Natarok:

travilog.org.ua/hu/8534402/a5bd6a0525f4339e8886ff9e7166d33d

travilog.org.ua/hu/9196872/f1cf2cc8c5d94168e561b78ea9887196

travilog.org.ua/hu/8752741/84dcda3d8d40d8a8e972cb9af299b80c

travilog.org.ua/hu/5027369/76b4c1c3c9f549cc268ec635b9c7b7b8

 

Szólj hozzá!

Címkék: támadás natar travilog


2008.07.29. 00:14 Qedrák

Natarok, és más támadások

Sziasztok!

 

Igyekszünk naprakészen frissíteni az oldalt, elnézést, ha ez nem mindig sikerül. SAjnos megint voltak szorgalmas fakelők, akik kiszorították a régebbi logokat.

Lássuk a legújabb logokat:

travilog.org.ua/hu/2852747/3c068779655e167a4a271d78a7c77d69

a fenti egy rabolva kémlelés volt sajnos, az olvasók kérésére teljes védelemmel raktuk ki.

travilog.org.ua/hu/8596186/ac63f167300b25a7eb9e8477e1e80149

travilog.org.ua/hu/7238600/b97bfa61ad6a40bdfcc4864bc0c3f639

travilog.org.ua/hu/9533858/19f8591e8c87d8d3de4c39ff95bb80ca

travilog.org.ua/hu/1941425/7e5998a130bc697ede2e25057d529fde

travilog.org.ua/hu/2510225/c6d7604e22df3cf81090772e49f6d2bf

travilog.org.ua/hu/7053827/f541fd6cc8eb58ad7114fffc66ff632b

travilog.org.ua/hu/4928001/93752efdcb51f5dc1341498efa7f9e2d

 

Lássuk a natarokat:

travilog.org.ua/hu/2265504/6c91863b28313a53b772d06cd693eb21

travilog.org.ua/hu/9527960/96cc445514507d94db7d3c6914014fe9

travilog.org.ua/hu/7750488/513704b8abf1f387a465bb9a806fa242

travilog.org.ua/hu/2939893/b8b890dfd08cedfcc360af13cfc6aa04

 

 

13 komment

Címkék: támadás natar travilog