HTML

DSI Csodaépítés

A Travian nevű játékhoz a tagjaink számára egy állandó hírlevél jellegű blogot indítunk, amely azt szolgálja, hogy a fontos dolgokról mindenki időben éretesüljön. Klánunk a DSI egyike a végső győzelemre is esélyes klánoknak.

Friss topikok

  • C76: Veletlenul tevedtem ide, de jo volt ujra olvasni, azota sem volt meg egy olyan szerom mint az elso... (2012.08.21. 23:05) Dél Keresztje a csillagokba ért
  • vanta: Sziasztok! Későn kezdtem és sokáig nem tudtam feltölteni! De kész vagyok vele! www.youtube.com/... (2008.12.07. 14:17) Utolsó bejelentkezésünk
  • Qedrák: Ha az indás videóra gondolsz, akkor sorrendben: -A Szikla - filmzene -Clint Mansell: Lux Aeterna ... (2008.10.25. 21:19) Ha nem megy a bónusz videó
  • Zolika817: Majd keress meg a játékban, ha még aktuális a dolog a nevem a régi megszokott Attika6791. (2008.10.10. 16:23) Egy bónusz videó
  • Predator(ÉKES): Az MH támadása nincs meg valakinek? (2008.09.22. 20:43) DSI-videó béta

Linkblog

2008.08.20. 11:21 Qedrák

Dél Keresztje a csillagokba ért

Klántársaim!

Ma este, kevéssel éjfél előtt (23:27-kor) az utolsó tégla is betuszakolásra kerül abba az építménybe, amelyért annyi hónapon át gubbasztottunk a gépeink előtt külön-külön, mégis együtt ezen a szerveren. Dél Keresztjének elkészültével pedig bekövetkezik az, amit oly kevesen valószínűsítettek, azaz hogy ez a csoda nyeri meg a játékot. Ezzel együtt fogunk kapni gratulációkat és szitkokat, mocskolódást továbbra is. Gratulációkat azoktól, aki vagy velünk voltak, minket támogattak, vagy azoktól akik emelt fővel tudnak veszíteni, míg szitkokat és mocskolódást jórészt azoktól, akik a maguk hazugságait eddig olyan bőszen hangoztatták, hogy végül elhitték, és azoktól, akik képtelenek megnyugodni abban a tudatban, hogy ez megtörténhetett. Helyzetünk szerencsés, hiszen nekünk senkinek nem kell semmit megmagyaráznunk, mivel a győztesnek kijár az a luxus, hogy csak az ünneplésre fordítsa figyelmét. Magyarázkodjon az, aki szükségét érzi. Magyarázza el, hogy most is mindenben sokkal jobb nálunk, és valójában ő nyert. Ha akarja, magyarázza. Minket már nem zavar, hisz ennél egyértelműbb és egyszerűbb ítélet nincs. Sőt, nekünk megadatott az is, hogy ne kelljen egyáltalán foglalkoznunk semmivel, ami elvehetné a kedvünket.

Véget ér az s3 szerverének játéka, így más nem marad hátra, mint megköszönni az értékes segítségét mindenkinek. Megköszönni ezt minden egyes játékosnak, bármekkora mértékben támogatta is erőfeszítéseinket. Mindegyikőtök neve bele van vésve Dél Keresztje csodatornyának valamely szegletébe. Megköszönni minden vezetőnek, aki valamikor is segített előremozdítani az építést sikerre vivő klánok ügyét, legyenek a nagy családok vagy a kisebb szövetséges klánok, vezéreiknek egyaránt kijár a köszönet. Megköszönni a hősöknek, akik semmit, így magukat sem kímélve érték el csodálatos eredményeiket, tartották vele életben a reményeinket, és akiknek a nevét a hősök tábláján gyűjtöttük eddig is. És végezetül megköszönni minden egyes játékosnak, aki ezen a szerveren tevékenykedett, mert legyen barát vagy ellenség, de ezen a szerveren együtt töltöttük el az elmúlt egy évet, együtt alakítottuk a játék sorsát, és bár másként láttuk a dolgokat sokszor, de mégiscsak közös volt minden élmény valahol. Ebben az értelemben valóban nincsenek vesztesek, köszönettel és tisztelettel tartozunk tehát mindenkinek, aki részese volt a játéknak.

Dél Keresztje egy szimbólum. Hirdeti egy kiterjedt régió megpróbáltatásait, amik a sikerhez vezettek, még ha nem is mindig egyenesen. Hirdeti a hitet és reményt, amely ott munkálkodott a szorgos tagokban és az építőkben egyaránt. Hirdeti a csillagok fényét, ahová a csodánk törni vágyott, és ahova végül el is jutott. A Napisten mellé.


Kívánunk mindenkinek további sok sikert, legyen szó akár további játékokról, akár a valós életében elért sikerekről!


Köszönettel és tisztelettel:

botyak, Qkac, Dondarrion, Sanya28, Qedrák, Bonebreaker, sbi85, ferufo, Helloka, Global Empire, Jesster, Valagdin
DSI építők és vezérkar

rizsolt, kiszol, Careca76, demcsik, rekaszarvas, Petitoth
HH brigád 

41 komment

Címkék: csoda építés hh szövetségesek dsi


A bejegyzés trackback címe:

https://dsicsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr31624316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gnerlan 2008.08.20. 13:08:38

Ha nem történik semmi váratlan akkor szeretnék gratulálni a DSI-nek és a többi csodaépítő klánnak (NWA, HH, ÉKES), és szeretném megköszönni mindenkinek hogy ilyen jót játszottunk ezen a szerveren, számomra sokáig emlékezetes fog maradni ez a játék.

Üdvözlettel: Gnerlan, ÉKES-D1

Treue 2008.08.20. 13:39:37

Ehhez is hozzá kell szólnom! :P
Én ezt, ha tényleg nyerünk, csak annak tudom be, hogy a háborúk után sikerült DNY-on is szövetséget kötni, illetve összeolvadni a Shadownak és az UNIO-nak, ha ez nem jött volna létre, vagy csak később, akkor most nem itt tartanánk...
Tehát én ezt, ha jól tudom, akkor Sanyának és Globalnak köszönném meg, akik egyszer csak végre azt mondták nyíltan:
Inkább győzzünk együtt, mint veszítsünk külön-külön...

botyak 2008.08.20. 14:12:54

vitathatatlanul sokat tettek, de nem ők az egyetlenek. nem lenne korrekt kiemelni bárkit is...

CFox007 · http://s200.photobucket.com/albums/aa233/CFox007/ 2008.08.20. 14:46:32

en szeretnem megkoszonni az anyukamnak,aki a vilagra hozott,az edesapamnak,aki mindig mellettem volt es vezetett,az edzomnek,aki mindig jobb teljesitmenyre biztatott,a barataimnak es ellensegeimnek,akik tovabbi kuzdelemre osztokeltek es mindenkinek akik a TV kepernyokon keresztult szurkolt es velem volt tavolrol is.

Jaj bocs,ez most nem az a szoveg :D

Attika6791 2008.08.20. 15:39:01

Szeretnék gratulálni a " Déli Szövetség" Minden tagjának a győzelemhez, főleg egy ilyen szép napon. Azt halottam, hogy este még tüzijátékot is szerveznek a tiszteletünkre Budapesten. És köszönöm a játékot mindenki másnak is aki legyen ellenfél, barát, vagy bárki más aki itt volt velünk és végig kitartott, továbbá azoknak is, akiknek sokat köszönhetek, vagy köszönhetünk, de már nincs köztünk különböző problémák miatt. Érdekes volt ez a szerver, kissé más volt a végjáték mint a megszokott. Kiváncsi leszek az új 3-asra milyen lesz, remélem ott is egy ilyen jó kis társaság verődik össze!

kicsi bocs 2008.08.20. 17:59:34

Én is gratulálni szeretnék elsösorban a DSIHHWW-seknek és minden más csodaépítönek is mert tom hogy ezt szinte az egész server olvassa:)

Sztem megérdemelten nyernek(bár a többiek is megérdemelték volna).Most bebizonyosodott, hogy nem lehet mindent elintézni harcal.Legalább olyan fontos ha nem fontosabb a jó diplomácia.

És végül egy kissé csipkelödös jókívánság:

Ha esetleg video készülne róla NE olyan iskolai géppel csináljátok amin fentvannak scriptek:P

Zoli
NWA-M vagy LegendaM, mert azért mégiscsak Legedások vagyunk:)

Comb 2008.08.20. 18:42:38

Köszönöm, hogy veletek játszhattam!

Villámcsiga 2008.08.20. 18:58:15

Én is csak gratulálni tudok a sok-sok kláncsaládnak, akik a végén megnyerték a szervert.

Személy szerint -a teljesség igénye nélkül- 1 nevet emelnék ki: Careca 76, nélküle a HolnapO nem lenne már.

Még 1x gratula mindenkinek! :)


UI: azért kiváncsi vagyok, hányan nem akarnak gépet látni egy pár hétig? :)

Tzoli71 Ékes-N1 2008.08.20. 18:58:48

Sziasztok.
A magam és az egész kláncsaládom nevében is szeretnék gratulálni nektek.
Tzoli71
Ékes-N1

Nóra 2008.08.20. 19:43:36

Ez az első játékom. Nagyon tetszett a végjáték. Sok új barátra tettem szert és "sajnos" függővé váltam.
Gratulálok a győzteseknek és a többieknek.
Úgye nem véletlenül időzítettétek a győzelmet augusztus 20-ra?! :)

Boldog születésnapot MAGYARORSZÁG!!!!

Xpredi 2008.08.20. 19:46:15

Fogadjátok őszinte gratulációmat!

Xpredi, ÉKES-DN1

Ightorn 2008.08.20. 19:54:35

Sziasztok!
Első játékom volt, nehéz harcok árán jutottunk el a DSI szövetségig...
Nagyon jó játék volt, rengeteg háborúskodás, sok-sok diplomácia, majd megalakult a DSI klánszövetség!
Jó érzés tölt el, hogy sikerült igazi közösségként együtt harcolni azoknak, akik egymást ütötték-vágták a játék elején (közepén), és minden nehézség ellenére eljutottunk idáig!
Köszönöm azoknak, akik akár csak egy katonával, vagy egy szem búzával is :) hozzájárultak a csodához, ill. annak védelméhez!

CFox007 · http://s200.photobucket.com/albums/aa233/CFox007/ 2008.08.20. 20:57:06

hehe,nekem is elso szerverem.Elsore nem rossz :D

VaFec 2008.08.20. 21:00:46

Köszönöm a játékot!
Nagyon sokat tanultam itt!

Folyt. köv. :)

nickrivers (törölt) 2008.08.20. 21:05:11

Hali mindenkinek!

Nekem is ez volt az első játékom. Köszönöm mindenkinek aki segített ha bajban voltam, és örülök, hogy én is segíteni tudtam másoknak amikor bajban voltak. Engem is néha meglátogattak ellenséges seregek mint mindenki mást, de ennek ellenére szép emlékekkel és jó érzéssel tölt majd el ha visszagondolok az elmúlt egy évre.

Örülök, hogy együtt játszhattam veletek!

Üdvözlettel:

nickrivers
DSI-SL

Valagdin 2008.08.20. 21:05:11

Ismét lecsusztam a nagymegnyilvánulásokrol, egyetértek botyak-kobakkal, kár kiemelni bárkit is! Az épitök közül szinte mindenki 24h-zott, vagy közel járt hozzá az utobbi pár napban, mindenki sokat tett hozzá. Azt pedig csak találgathatjuk mi lett volna ha Shadow-Unio nem egyesül :) Én személy szerint keserű szájizzel fejezem be, mert gyözelemnek gyözelem, de mien.. saját erönkböl kudarcot vallottunk ezt lássuk be, de észak ellen nem is vártam mást. Azért kicsit mégis illuzio rombolo hogy csak HH-val sikerült. De ezt embere válogatja! ez voltam.. píísz

Valagdin
STORM-Fx Rohamosztag

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2008.08.20. 21:06:19

én is az első szerveresek sorait gyarapítom, és egyúttal köszönöm mindenkinek, aki segített.
N.ato klán, valaki?
aztán a VVK, ahol szintén sokat fejlődtem, és büszkén mondhatom, abból a több millió védőből néhány (tíz)ezer az enyém is volt. Gratulálok mindenkinek!

peetmaster
VVK

rederik 2008.08.20. 21:23:06

Sziasztok,

Gratulálok azoknak, akik elsőnek érik el a 100-as szintet, s remélem, hogy az északi csoda is még a program lehetőségeihez képest felépül, ennyit megérdemel minden északi játéskos is!

Ezek mellett csak annyit tennék hozzá, hogy mindenki győzött! Mindenki másban, de győztesek vagyunk.

Rederik
"...Kard a vérem, pajzs a lelkem, Legenda a becsületem!..."

Cablefriend 2008.08.20. 22:31:52

A DSI-4T örül, hogy részese lehetett ennek a dicsőségnek! Reméljük, hogy egyszer egy "más világban" újra össze tud állni ez a csapat és ismét diadalt tud aratni! Reméljük, hogy támogatásaink is hozzásegítették szövetségünket a győzelemhez! Ez úton köszönjük meg, hogy eme csapatba tartozhattunk és részese lehettünk egy kemény küzdelemek.

Nóra 2008.08.20. 22:45:41

Köszönöm a játékot mindenkinek!

Nóra (volt N.ATO és most STAR-ENI)

wanted 2008.08.20. 22:46:53

Sziasztok!
Elsősorban szeretnék gratulálni, és köszönetet mondani azért, hogy közétek tartozhattunk! Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki csak egy kicsit is segitette a szövetséget a harcban! És nem utolsó sorban, itt is szeretném megköszönni a VVK családhoz tartozó társaimnak, hogy hűek, és aktívak maradtak a játék végére is! Élménydús, jó játék volt, tele nagy harcokkal, meghökkentő eseményekkel, csalódásokkal, de remélem minden szerver játékosainak, jutott öröm is bőven.

wanted 2008.08.20. 23:29:14

Célba értünk:)

Khavaalus 2008.08.20. 23:36:20

És megvan!!!
Szép játék volt! Gratula mindenkinek! Végre lesz egy kis nyugi. :-)
Azért most, hogy vége lett, ugye a különböző titkos háttéralkukról, taktikákról is fellibbentitek a fátylat? Csak küldeni a búzákat, meg a védőket nem volt valami izgalmas dolog. Még jó, hogy volt ez a blog.


(ui: Üdv minden régi N.ATO-snak!)

Khavaalus (Most DSI-4r, Ex N.ATO.5)

nabazz 2008.08.21. 07:34:09

Anno, a véres UNIO-Shadow háborúk idején én voltam a szövetség egyik legnagyobb ellenzője.
A történelem bebizonyította, hogy az összeolvadás hasznos, és eredményes volt. Anélkül mindkét kláncsaládnak, és az egész DNY-nak semmi esélye nem lett volna a végjátékban.
Ezennel elismerem az akkori tévedésem.

Köszönöm mindenkinek a játékot, sokat tanultam, sok jó embert ismertem meg.

attila_t
DSI-4T

ui.: a háttérben folyó dolgokról, amik nem voltak nyilvánosak, szeretnénk mejd egy írást. Intrikák, praktikák, tárgyalások, árulások, miegymások...

albi 2008.08.21. 09:07:31

Sziasztok!
Szertném megköszönni a DSI vezető játékosainak a lehetőséget,hogy csodát támogathattam!Annak ellenére,hogy nem tudtam egésznap a gép elött lenni(gondolom nem vagyok egyedül),nagyon jót játtszottam!
Külön gratulálok a szövetséghez,hogy nem gyúrták össze pl.:DSZ-re,igy minden klán tagja szerintem sokkal inkább sajátjának érezheti a győzelmet!
Jó volt itt játtszani!

Sbi85 2008.08.21. 09:07:51

Sziasztok.
Na csak megcsináltuk :)
Nehéz volt.Majdnem feladtam amikor elvitték a tekercset.
amikor az FX félét elvitték az sajnos a szervernek köszönhető.
De a lényeg nyertünk.
És köszönöm a gratulációkat az Északiaktól.

Vitalstatistix 2008.08.21. 10:52:58

sbi, az nem a szervernek köszönhető, hanem annak, hogy nem te voltál egyedül a profilban, hanem a sitter is :-)
Esetleg, ha megbeszélitek előre... :-)

Gratulálok mindenkinek, északnak is, a végén elég jól nyomták. Sajnos, amikor megalakult az ÉSZ, tudtam, hogy ez lesz délen is, de nincs bennem keserűség emiatt, ha úgy alakult, hogy Észak háborúzik Dél ellen, akkor ahhoz kell alkalmazkodni. Köszönöm a HH-nak a becsületességüket, ezért is megérdemlik, hogy ők is a győztesek tábláján legyenek, egyenrangú társként. Az, hogy melyik déli faluban épül fel a csoda, lényegtelenné vált az ÉSZ megalakulásával.

Sziasztok, itt hagyom a traviant örökre, de szép emlékekkel.

Sbi85 2008.08.21. 13:10:40

Laci.
Már nem hibáztatok senkit érte ;)
Nyertünk ez a lényeg.
:)

Yarighu 2008.08.22. 09:01:03

Köszönöm nektek (Mindenkinek!) ezt a nagyszerű játékot! Sajnálom, hogy Bone és Gabcsi nem maradt itt (vagy mégis?),
és köszi a harcostársaknak...
Azért a sörözésre lehet, hogy elmegyek...:)

botyak 2008.08.22. 12:14:31

akik aláírták a levelet, azok csináltak is valamit a végjátékban, és egész az utolsó napokig is velünk voltak. szóval szerintem mégis...

sanyaq 2008.08.23. 19:03:16

a starhu nevében gratulálok minden ww épitőnek akár déli vagy északhoz tartozott,nekem is ez az első szerverem és elmondhatom hogy a legjobb is egyben,a lényeg győztünk sok dsis sok hhs sok staros és sok vvk támogatással
és turulos támogatással,

Causio 2008.08.23. 19:15:08

kár, hogy igazi győztese nem lehetett a szervernek.
akik a leginkább rászolgáltak és megérdemelték volna ÉSZ/NWA nem értek végére a már elindított 100-as szintnek, mert az általuk külön-külön legyőzött ellenfeleik összerakták romjaikat és így abba még épp, hogy de belefért egy 100-as szint befejezési ideje.

a dsi nyertesnek tekinthető, de győztesnek nem.

(a lottó nyertes is nyertes de nem győzött semmiben csak szerencséje volt)

sanyaq 2008.08.23. 21:17:14

na ebben tévedsz mert ez igazi győzelem volt amit a dél közösen hozott össze,és hogy az ész egyáltalán legyőzött bárkit is arrol lehetne vitázni, mert ha a ész legyőzte volna a délt akár külön külön akkor hogy hogy mi győztünk? és ez nem szerencse volt
hanem okos taktikázás

Causio 2008.08.24. 17:15:10

persze!

okosan kitaktikáztátok, hogy az ész szétlője a holnap csodáját és elszedje a dsi tekercseit, úgyhogy egymás nélkül már semmire se tudjatok menni. :))))

zseniális taktika volt, gratulálok! :-DDD

ha a háttérben folytatott holnapos aknamunka nem hozott volna be időleges megosztást az északiakhoz aminek eredménye lett az ékes átmeneti kiválása akkor még jobban elkentek volna benneteket az északiak. :)

Qedrak 2008.08.24. 18:37:12

Miért, elkenténk a szánkat? :)

Nekem úgy tűnik, hogy nem sikerült nekik megelőzniük minket.

Causio 2008.08.24. 18:40:51

nem nézted a szervert? :)
rommávertek benneteket.
ha a holnap nem dob uccsó szalmaszálat nektek, még karácsonyra se végeztek semmivel... :)

Soneec 2008.08.25. 17:01:26

En is megkosszonom a Fx-FxA munkajat amit a csodaert tett.Amivel egyett ertek az Valagdin irasa.Nekeressunk hibakat,meg mellebeszelesek sem kellnek. Ha tekercsek megmaradnak,paran nem benazzak el akkor valoszinuleg DSI egyedul megnyeri tamogatoival egyetembe.De ez mar mult-e.

anonim222 2008.08.26. 08:28:24

olyan egyszerű játék ez... az nyer, akinek 100-as szintre ér a csodája. ehhez mindent be lehet vetni, ami szabályos. mit nem lehet ezen megérteni?
más kérdés, hogy nekem nagyon nem tetszik az, ahova a játék fejlődött itt, nálunk. 909 hős, azaz 908 támogató játékos egy csodában??? 10 millió feletti védő? mások meg arra büszkék, hogy 300k feletti támadóval 1 szint nagyraktárat lelőnek? vagy hallottam olyanról is, aki 15 acc-ot vitt, proxik segitségével, csak magának... nekem úgy tünik, hogy vannak páran, akik profin, max erőbedobással játszanak, és van egy csomó amatőr, mint én, aki egy idő után felismeri, hogy ebben az ő játéka nem fog érvényesülni. remélem, nem piszkálok fel senkit (Causio pedig végre felfogja a végeredményt...)

voldemort 2008.09.24. 16:08:32

Gratulálok én is a sikerhez, igaz, kicsit késve:)
STAR-Eni

C76 2012.08.21. 23:05:48

Veletlenul tevedtem ide, de jo volt ujra olvasni, azota sem volt meg egy olyan szerom mint az elso S3 :)

Careca76 (HolnapO)
süti beállítások módosítása