HTML

DSI Csodaépítés

A Travian nevű játékhoz a tagjaink számára egy állandó hírlevél jellegű blogot indítunk, amely azt szolgálja, hogy a fontos dolgokról mindenki időben éretesüljön. Klánunk a DSI egyike a végső győzelemre is esélyes klánoknak.

Friss topikok

  • C76: Veletlenul tevedtem ide, de jo volt ujra olvasni, azota sem volt meg egy olyan szerom mint az elso... (2012.08.21. 23:05) Dél Keresztje a csillagokba ért
  • vanta: Sziasztok! Későn kezdtem és sokáig nem tudtam feltölteni! De kész vagyok vele! www.youtube.com/... (2008.12.07. 14:17) Utolsó bejelentkezésünk
  • Qedrák: Ha az indás videóra gondolsz, akkor sorrendben: -A Szikla - filmzene -Clint Mansell: Lux Aeterna ... (2008.10.25. 21:19) Ha nem megy a bónusz videó
  • Zolika817: Majd keress meg a játékban, ha még aktuális a dolog a nevem a régi megszokott Attika6791. (2008.10.10. 16:23) Egy bónusz videó
  • Predator(ÉKES): Az MH támadása nincs meg valakinek? (2008.09.22. 20:43) DSI-videó béta

Linkblog

2008.07.13. 21:47 Qedrák

Éhhalál

 

Mit tegyünk az éhenhalás megelőzésére?

 

Nos, csodáinknak sajnos gyakori vendége az éhenhalás. Hogy mindenki fogalmat alkosson a védelem méreteiről, a két faluban percenként 50 ezer búza fogy el. Ez hatalmas mennyiség, és sajnos nehezen tudjuk etetni.

 

Többen kérdezték, hgoy hogyan járulhatnának hozzá az éhenhalás elkerüléséhez, ehhez néhány tippet, és segítséget nyújtunk:

 

1. A támadó egységek visszahívása a csodából

Korábbi postunkban már beszéltünk róla, de sajnos sok birodalmi, kardos, buzogányos, katapult, EC, és EI van még mindig a csodában. Ezek az egységek fajlagosan nagyon sokat esznek, és ezért cserébe fajlagosan nagyon kevés védelmet nyújtanak. Több tízezer búzát esznek meg, és sajnos több tízezer értékes védő halt már meg amiatt, mert valaki őket küldte be a csodába.

 

2. Kisebb adagú búzaküldés

Sokan nem nagyon figyelnek oda a búzáik idejére, azt gondolják, hogy a csoda magtára végtelen nagy. Ezért aki csak teheti, és megengedheti magának, a búzáit ne küldje 20-30 ezres adagoknál nagyobb tételekben, és a küldések között legyen legalább egy perc időkülönbség. Minél nagyobb az időkülönbség, annál biztosabb, hgoy nem folyik ki a csodából a búza.

 

3. A kritikus időszakok megcélzása

Ha a csodánk magtára végtelen nagy lenne, akkor nem okozna gondot a védők ellátása, de sajnos erről szó sincs. Jellemzően a délutáni, esti időszakban a búza hihetetlen mértékben kifolyik a csodákból, hiszen a többség délután, munka után jut interneteléréshez, ezért a délutáni-esti időszakban folyik ki a legtöbb búza. Ezzel ellentétes folyamat figyelhető meg hajnali háromtól kezdve, mikor is elfogynak azok a küldemények, amelyeket este adtak postára, és kialakulnak az ún. "búzalyukak". Ezek a lyukak azt jelentik, hogy ilyenkor a védők nem jutnak elég búzához, és elkezdenek éhenhalni. Az az időszak jellemzően reggel kilenc körülig szokott tartani. Ezért, ha bölcsen akarod felhasználni a búzádat, célszerű az éjjel három, és reggel kilenc közötti időszakra küldeni búzát, amikor is biztosan nem folyik ki, sőt számos védő menekül meg az éhenhalástól.

2 komment

Címkék: búza kérések éhhalál


A bejegyzés trackback címe:

https://dsicsoda.blog.hu/api/trackback/id/tr6566617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Életfa 2008.07.19. 15:15:28

Illetve, ahogy mi, a DSI-4us csoda építői oldottuk meg a problémát:

ikiz.chas.hu/buza.php

Sajnos, ebből is látszik, hogy mifelénk nagyon lelohadt a lelkesedés. : (

Global Empire -FX 2008.07.21. 11:06:40

Jol értem, h SBIhez semmi kaja nem futott be 12 ora alatt? Vagy csak nem volt frissitve?
süti beállítások módosítása